Lid worden

Biedt u reizen aan voor mensen met een functiebeperking of heeft u een aangepaste accommodatie? Met het NBAV-keurmerk laat u zien dat gasten bij u in goede handen zijn. Juist voor deze gasten is een zorgeloze vakantie niet vanzelfsprekend. Het NBAV-keurmerk geeft ze zekerheid.

Een betrouwbare uitstraling door de onafhankelijke certificering

Het NBAV-keurmerk is het bewijs van de kwaliteit van uw organisatie. Door de onafhankelijke certificering laat u zien dat u voldoet aan strenge kwaliteitseisen, die specifiek zijn opgesteld voor aangepaste reizen en accommodaties.

Borging van kwaliteit

Een keurmerk is niet alleen een bewijs naar buiten toe, het is ook intern een doeltreffende manier om de kwaliteit te borgen. Elke drie jaar wordt u opnieuw gekeurd. Het is een goede stok achter de deur om met regelmaat de processen van uw organisatie onder de loep te nemen.

Gebruik maken van kennis en ervaring

Leden van de NBAV kunnen gebruik maken van voorbeelddocumenten en -protocollen. Twee keer per jaar is er een Algemene Ledenvergadering en ontmoet u andere leden. Een uitgelezen kans om gebruik te maken van de kennis en ervaring van uw collega’s uit het vak.

Hoe wordt u lid?

Hebt u interesse om lid te worden? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. U krijgt van ons secretariaat een informatiepakket en een aanmeldformulier. Na een eerste check of uw organisatie binnen onze kaders past, treedt u toe als aspirant-lid. U krijgt de tijd om de vereniging beter te leren kennen en om uw organisatie te laten keuren.

Tijdens het certificeringsproces doorloopt u schriftelijk alle onderdelen die voor de kwaliteit van belang zijn. Een onafhankelijke keurmeester komt daarna bij u langs voor de keuring. Nadat u het keurmerk ontvangen hebt, mag u het NBAV-logo voeren en treedt u toe als NBAV-lid.