Het bestuur stelt zich voor ..... Ron Koopmeiners

maandag 21 september 2015:

Het bestuur stelt zich voor ..... Ron Koopmeiners

 

Wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Ron Koopmeiners,  in mijn functie van directeur mag ik leiding geven aan een fantastische groep medewerkers op Imminkhoeve. Imminkhoeve heeft een tweetal locaties in Overijssel – het mooie Vechtdal – met in totaal een zestal groepsaccommodaties en 1 hotel. Alle accommodaties zijn volledig aangepast voor gasten met een beperking, voor jong en oud.

 

Een team van vaste medewerkers en vrijwilligers heeft als gezamenlijk doel om alle gasten een heerlijk verblijf te laten beleven. Wij geloven in een plek waar ieder mens uniek en welkom is, waar iedereen zichzelf kan zijn en samen plezier en ontspanning kan beleven. Een plek waar u blij van wordt, nieuwe mensen ontmoet en indien nodig extra zorg en aandacht tijdens uw vakantie ontvangt.

 

 

Wat is je rol in het bestuur?

Mijn functie is vice-voorzitter, maar gelukkig is de voorzitter altijd aanwezig. Naast het feit dat ik zitting in het bestuur heb namens de verblijfsaccommodaties heb ik in mijn portefeuille de ‘keuringen en nieuwe leden’. Dat betekent dat ik het eerste aanspreekpunt voor potentiële  leden ben die zich via het secretariaat aangemeld hebben. Indien er vragen, opmerkingen of problemen met de voortgang van de keuringen zijn, dan probeer ik deze weg  te nemen. Derhalve onderhoud ik ook contacten met het onafhankelijk keuringsbureau (KMVK).

 

 

Heb je een droom of doel voor de NBAV?

Dat een ieder die in welke vorm dan ook reizen of verblijven aanbiedt aan mensen met een beperking, niet alleen lid wil worden, maar daadwerkelijk ook het keurmerk behaald. Als je het goed wilt doen, dan kun je niet anders dan toe willen treden tot de NBAV!  

 

 

Wat weet niemand van jou?

Ik ben onherkenbaar als ik op de motor zit. Zo tour ik nog al eens door Nederland en bezoek ik anoniem vele accommodaties (ook NBAV leden). Maar ik meld me wel hoor! Dus wellicht tot gauw ziens! Brrrrrrrrroem..