Het bestuur stelt zich voor .... Michiel Meijers

maandag 21 september 2015:

Het bestuur stelt zich voor .... Michiel Meijers

Wie ben je en wat doe je?

Ik ben Michiel Meijers en ben in het dagelijkse leven manager van SailWise. SailWise is een non-profit stichting en organiseert uitdagende watersportvakanties en –aktiviteiten voor mensen met een beperking vanaf 3 locaties in Nederland en heeft als doelstelling om watersport toegankelijk te maken en te houden, zowel in fysiek als in financieel opzicht. Binnen SailWise ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken, financiën en beleid.

Wat is je rol in het bestuur?

Binnen het bestuur van de NBAV ben ik de penningmeester. In deze rol kan ik mijn expertise en competenties op het financieel juridisch vlak goed inzetten.

Heb je een droom of doel voor de NBAV?

De NBAV kent leden van een zeer uiteenlopend karakter (commercieel/niet commercieel; reisorganisatie/accommodatiehouder; groot/klein) en ik vind het een uitdaging om op basis van de grote gemeenschappelijke deler (het willen verbeteren en garanderen van de kwaliteit van aangepaste vakanties voor de doelgroep) mee te mogen helpen om de NBAV te laten uitgroeien tot het symbool van kwaliteit in aangepaste vakanties. Gezien en gewaardeerd door zowel de consument en haar omgeving als de beleidsmakers. Een professionele brancheorganisatie die kwaliteit garandeert.
Maar nog belangrijker is dat uiteindelijk vakantie voor iemand met een handicap net zo vanzelfsprekend wordt als voor iemand zonder een handicap. Op naar 'onbeperkt genieten' voor iedereen!

Wat weet niemand van jou?

Grappig is dat ik zelf eigenlijk helemaal niet zo’n vakantieganger ben. Tot deze zomer beperkte mijn vakanties zich tot lekker zeilen op het wad en kamperen in Borger. Maar deze zomer heb ik voor het eerst gevlogen en heb een rondreis door Uganda gemaakt. En om eerlijk te zijn: het smaakt naar meer!