maandag 5 januari 2015:

Presentatie vakdag Vakantiebeurs

 

ONBEZORGD OP VAKANTIE MET EEN FUNCTIEBEPERKING, een presentatie door de Nederlandse Branchevereniging voor Aangepaste Vakanties (NBAV)

 

De vraag naar vakanties met zorg neemt toe! (Bron: Financieel dagblad)

De NBAV nodigt u hierbij uit voor een presentatie over ‘Onbezorgd op vakantie gaan met een functiebeperking’. Deze presentatie wordt gehouden tijdens de vakdag van de Vakantiebeurs, op dinsdag 13 januari 2015. De NBAV wil u middels deze presentatie informeren over de toenemende vraag naar vakanties met zorg en over de visie en de droom van de NBAV met betrekking tot aangepaste vakanties.

 

Tevens brengen wij onze doelgroep en onze leden in beeld en presenteren wij de ontwikkelingen binnen onze branche(vereniging). Zo brengt de stuurgroep PRM - bestaande uit KLM, Transavia, Schiphol en Buitengewoon reizen - verslag uit van de customer journey die zij gemaakt hebben. Hun ervaringen leiden tot fantastische ontwikkelingen op het gebied van reizen met een beperking in de luchtvaart. Kortom, een presentatie waarin een bijzondere en groeiende branche wordt uitgelicht in woord en beeld!

 

Programma 13 januari

11.30u: Toegang tot de Transitzone

11.45u: Toegang tot theater Quest

12.00u: Start presentatie

12.45u: Einde presentatie

 

Aanmelden presentatie

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. Aanmelding Presentatie NBAV. Heeft u nog geen toegangskaart voor de Vakdagen, dan kunt u dit aangeven. Wij bestellen dan een toegangskaart voor u. De sluitingsdatum voor aanmelden is maandag 12 januari.  Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u via bovenstaand e-mailadres contact opnemen.

Na afloop kunt u met uw toegangskaart de vakantiebeurs bezoeken waarbij wij u natuurlijk willen wijzen op het aangepaste vakantieplein, waar zowel de NBAV, als ook veel van onze leden met een stand aanwezig zijn.

 

Locatie

De presentatie vindt plaats in de Quest, gelegen in het Congrescentrum Supernova. Voor meer informatie over de ligging klikt u op deze link: Plattegrond Jaarbeurs.

 

Jaarbeurs:

Jaarbeursplein, Utrecht
Telefoon: 030 - 295 59 11
 Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Route en contact