Wat is NBAV

Nederlandse Vereniging Beheer keurmerk Aangepaste Vakanties (NBAV)
Op vakantie gaan met een beperking vraagt om een goede voorbereiding. Zowel de vakantiegangers, de partners, de familieleden of bijvoorbeeld de zorginstelling willen zeker weten dat alles goed geregeld is. Boeken bij een van de aangesloten leden van de NBAV, betekent kiezen voor deze garanties: kwaliteit, betrouwbaarheid en duidelijkheid. Daar staat de NBAV voor!

Onderscheiden op basis van kwaliteit
Het aanbieden van aangepaste vakanties bestaat al ruim 40 jaar. Voor de NBAV ontstond, ontbrak elke vorm van controle, samenwerking en kwaliteitsbeheersing. Daarom werd de NBAV opgericht. Wie lid is van de NBAV, voldoet aan een lange reeks kwaliteitscriteria en daarmee onderscheiden zij zich in de markt op basis van kwaliteit en garanties.

Samen of alleen
Aangepaste vakanties en accommodaties worden in alle vormen aangeboden. De NBAV-leden bieden arrangementen aan voor mensen alleen, of samen met partner(s), vriend(en), familie, of zelfs voor complete (al dan niet gemixte) groepen. Wil je dus individueel of met anderen op reis, alles is mogelijk.